Välkommen till Panasonic Display Roadshow

Knappt har sommaren börjat förrän vi har planerat höstens aktiviteter!
I september ger vi oss ut på en Roadshow tillsammans med Panasonic där vi kommer hålla presentationer om displayteknik och visa dig delar av Panasonics breda sortiment av professionella displayer - från enklare installationsdisplayer till mer avancerade modeller!

Våra presentationer kommer fokusera på den tekniska delen där vi bland annat kommer gå igenom hård- och mjukvaror, displayteknik och skillnader mellan de olika teknikerna, fördelarna med Digital Link (HDBaseT), betraktningsvinklar och färgåtergivning för att du ska få en bättre förståelse och kunskap om moderna displayer.

Vi kommer även visa produktnyheter och hålla en shoot out.
Dessutom kommer vi demonstrera AF1-serien med en digital signage-lösning och skärmar med LinkRay som är Panasonics senaste teknik som använder LED-ljus för att sända innehåll till mobila enheter som förvandlar digital signage-skärmar, skyltar och ljuskällor till ett marknadsföringsverktyg för smartphones.

Kom och låt dig inspireras av det senaste inom displayer för offentliga miljöer. Bjud gärna med dina kollegor och kunder för att tillsammans diskutera nya produkter och lösningar för ditt projekt och passa på att ställa frågor till våra duktiga säljare.

Eventet är kostnadsfritt och vi kommer bjuda på en lättare lunch och fika.
Vår Roadshow är öppen mellan kl. 09.00-14.00 och dagen avslutas med en praktisk demonstration av Panasonics senaste displaylösningar.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedanDeltagare*


+ Lägg till en till deltagare


Observera att du ska få en bekräftelse efter inskickad anmälan. Om inte, vänligen kontakta oss på 054 444 2000.


Kontaktperson
Per Alsterdal
+46 54 444 2033
@per.alsterdal