Jobba hos oss

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och forma morgondagens Special-Elektronik.

Verksamheten går på högvarv hos oss och våra kompetensområden växer hela tiden. Oavsett om du är nyutexaminerad eller en så kallad senior person kan det finnas plats för dig som har drivkraft och vilja att utvecklas.

Vi som jobbar på Special-Elektronik är ett glatt och jordnära gäng som värdesätter personlighet och nytänkande. Vi gillar teknik, strävar efter långsiktighet och tycker att det är kul att jobba ihop, såväl internt som tillsammans med våra kunder och samarbetspartners.

Lediga tjänster
Låter ovanstående intressant och du tror dig ha en profil som passar in hos oss? Ta då kontakt med oss redan idag eller skicka in en spontanansökan till jobb@specialelektronik.se.

Anna Gullbrandsson

Lagerchef

– Det är viktigt att aldrig tappa helhetssynen på flödet i verksamheten utan se till att vi, i vår grupp, är flexibla och snabbt kan prioritera om våra resurser för att få allt att flyta på.

Läs mer

Björn Svensson

Säljare belysning

– Att få arbeta med det man brinner för gör att det fortfarande efter sex år i företaget känns otroligt roligt att gå till jobbet varje dag.

Läs mer

Johannes Rudström

Crestronsupport

- Vi har ett tätt samarbete med Crestron och våra övriga leverantörer för att hålla en hög kunskapsnivå och vara uppdaterad på de senaste produkterna.

Läs mer