Leverantörer

Vi samarbetar med världsledande leverantörer som uppfyller de krav vi ställer på kvalité, produkt och leverans.

I över 40 år har Crestron varit världsledande på avancerade kontroll- och automationssystem.

Under åren har de fått motta ett antal fina priser och utmärkelser för sina innovativa produkter. I Crestrons omfattande sortiment finns alla nyckelprodukter för ett modernt AV-system. Deras produkter används både för professionella AV-lösningar och för hemautomation.

Gå till hemsidan

Panasonic är ett världsledande fabrikat inom professionella projektorer, displayprodukter och säkerhetslösningar.

Produktsortimentet kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design och ett modernt miljötänk.

Gå till hemsidan

ad notam.jpg
Ad notam är en tysk tillverkare av spegel-tv lösningar för integration i allt från hemmamiljö, butiker till hotell. De har ett brett sortiment och stora möjligheter att specialanpassa lösningar som t.ex integration i möbler, väggar och hissar.
analog-way.jpg
Analog Way specialiserar sig på bildbehandlingslösningar och har ett brett utbud av kvalitetsprodukter för den professionella AV-marknaden inom både rentalmarknaden och fasta installationer. Kända för sin enastående bildkvalitet och låga latens kombinerar Analog Ways produkter skalning, mångsidig anslutning, stöd för olika videostandarder och sömlös växlingsteknik för att kunna skapa enastående presentationer.
applied instruments.jpg
Applied Instruments är ett amerikanskt företag som funnits sedan 1986. De är en respekterad tillverkare av mätinstrument och jobbar nära sina kunder. Applied Instruments är mest kända i Sverige för bärvågsgeneratorer och returinmätningssystem.
atx.jpg
ATX designar, tillverkar, säljer och levererar ett brett sortiment av lösningar och tjänster till bredband- och broadcastindustrin världen över.
audiocontrol.jpg
Audio Control designar och tillverkar audio-, video- och mätteknik för mobila enheter, privata hem och industriell audiokontroll.
barco residential.jpg
Barco Residential tillverkar högpresterande DLP® projektorer. Projektorerna är utvecklade för såväl professionell simulation och visualization, medicinsk bildvisning, postproduktion, som hemmabio, företagspresentationer och eCinema.
bose.jpg
Bose är en jätte när det gäller professionell audio. De bedriver egen forskning och tillverkar ljudsystem för alla tänkbara tillfällen. Använder du högtalare och slutsteg från Bose kan du vara säker på att få produkter som in i minsta detalj blivit utarbetade för att uppnå perfektionism.
brady.jpg
Brady är en internationell tillverkare av kompletta märkningslösningar som identifierar och skyddar lokaler, produkter och människor. Bradys produkter är högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsprodukter, skrivarsystem och etikettprogramvaror.
chief.jpg
Chief är idag världsledande på högkvalitativa och professionella monteringslösningar för plattskärmar och projektorer med fokus på innovation, snabbhet och robusthet.
clearone.jpg
ClearOne är ett globalt företag med kontor i Europa, Asien och USA, specialiserade på produkter för telefonkonferens. Deras produkter är välkända för sin höga ljudkvalitet.
clic.jpg
Clic är en Dansk tillverkare av väldigt hög kvalité och finish med AV möbler för hemmamiljö såväl som konferensrummet. De har ett brett sortiment med olika djup och bredd på sina möbler med en mängd av olika tillbehör för bästa integration med AV produkter.
clock audio.jpg
Clockaudio är en brittisk mikrofontillverkare, känd för sin höga ljud- och produktkvalitet. De har allt ifrån enkla handhållna mikrofoner till kundanpassade lösningar.
commscope.jpg
CommScope, vars huvudkontor ligger i USA, är en världsledande tillverkare av kablar. Genom forskning och teknisk expertis har de sedan starten 1953 utvecklat ett stort utbud av bl.a. koaxialkablar och fiberkablar för alla möjliga applikationer.
cryptoguard.jpg
Cryptoguard sköter om den nödvändiga krypteringen av bild och ljud för det digitala TV-utbudet hos en kabel-TV-operatör eller satellitoperatör. Med krypteringssystemet medföljer ett webbaserat kundhanteringsprogram som hjälper operatören att göra lönsamma affärer. Cryptoguard används idag av ett stort antal operatörer, t.ex Canal Digital, Viasat och Sappa.
d-box.jpg
D-box Motion Code är en avancerat teknik som skapar verklighetstrogna rörelser i perfekt synkronisation med filmer eller spel.
datasat.jpg
Datasat Digital Entertainment förser professionella biografer och hemmabio entusiaster med försteg och slutsteg som levererar hög kvalitet och innovativa digitala surroundljud. Företaget är grundat av DTS som skapat ljudformatet med samma namn.
dataton.jpg
Dataton utvecklar WATCHOUT multi-display mjukvara och tillbehör som låter dig skapa spektakulära framträdanden. WATCHOUT används vid liveframträdanden, 3D-kartläggning, broadcast, digital signage, museum, planetarium upplevelsecentrum med mera. Kort sagt, överallt där du vill nyttja många displayer och få maximal effekt.

Läs mer om Dataton »

dnp.jpg
dnp är en världsledande leverantör högklassiga projektionslösningar. I dnp's portfölj finns ett brett utbud av rulldukar samt optiska skärmar för fram- och bakprojektion. Ett exempel är deras Supernovamaterial som ger en fantastisk kontrast och reducerar ljuset från omgivningen.

Läs mer om dnp »

draper.jpg
Draper Europe AB är ett Halmstadföretag som arbetar med utveckling, design och tillverkning av solskyddssystem och audiovisuella produkter för kommersiellt och privat bruk. Dom har ett enormt utbud av alla möjliga olika lösningar inom solskydd och ett väldigt brett sortiment av vävar och tyger.
epiphan.jpg
Epiphan Video utvecklar, tillverkar och säljer ett sortiment av innovativa VGA/DVI signalbehandlingsprodukter. Epiphans produkter är externa lösningar för att fånga, spela in, broadcasta och skriva ut output från datorskärmen.
euroscreen.jpg
Euroscreen är ett varumärke som tillverkas av Draper Europe AB. De är en väletablerad svensk duktillverkare med ett brett utbud av filmdukar och tillbehör som sedan starten 1981 växt till en av Europas större tillverkare av projektionsdukar för skolor, samlingslokaler, företag och privata hem.
future automation.jpg
Future Automation är specialiserat på att designa, tillverka och distribuera skräddarsydda lösningar för att montera plattskärmar på väggar, golv och i tak.
genelec.jpg
Sedan starten 1978 är Genelec världsledande på aktiva monitorer i den professionella världen, t.ex musikstudios. Vi är stolta över förtroendet att få ta hand om Genelec´s sortiment för Home Theatre. Förmågan att leverera högt ljudtryck, utan att tappa detaljer och kontroll, gör Genelec till en optimal högtalare för filmljud. Våra kunder får också tillgång till värdefull kunskap inom akustisk och kalibrering. Naturligtvis kan också våra kunder beställa resten av Genelecs monitorsortimentet via oss.
genexis.jpg
Genexis är marknadsledande i Europa på fiber till hemmet (FTTH) lösningar. Med deras stora sortiment av CPE (Customer Premises Equipment) byggs tillförlitliga och framtidssäkra nät.
kaleidescape.jpg
Det amerikanska företaget Kaleidescape har den ultimata produkten för hemmabiosystemet. Deras DVD-server skapar ordning i filmbiblioteket och tillåter visning av filmerna på olika platser i huset.
krix.png
Det australienska företaget Krix är en av de globala ledarna inom hemmabiosystem och har varit verksamma i över 40 år. Deras erfarenhet och ursprung reflekteras i innovativ och nyskapande ljuddesign för stereo, dedikerad hemmabio och kommersiell bio.
liberty.jpg
Liberty Cable är ett av de mest respekterade företagen inom industrin för AV-produkter. Liberty kan erbjuda allt inom AV-installationer från kablar till kontakter och paneler.
matrox.jpg
Matrox grundades 1976 och har över 40 års erfarenhet av att utforma mjukvaru- och hårdvarulösningar för grafik, video och bildbehandling. Matrox har förtjänat sitt rykte som branschledare genom att konsekvent uppfylla kundernas krav på innovativ teknik och de högsta tillverkningsstandarderna.
micropol.jpg
Micropol är ett svenskt företag som tillverkar passiva fiberoptiska produkter av högsta kvalitet. Med hjälp av Micropol kan vi erbjuda snabba leveranser av både standardkomponenter och kundspecifika lösningar.
middle atlantic.jpg
Middle Atlantic levererar 19" racksystem av absolut högsta kvalitet. Med unika lösningar för bl.a. kabel- och värmemanagement har Middle Atlantic alltid installatör och användare i fokus för sin design."
pakedge.jpg
Ett stabilt datanätverk är ofta en förutsättning för att leverera en tillförlitlig AV-installation. Pakedge jobbar med att utveckla nätverkslösningar som passar varje unik installation, från de enklaste till de mest komplexa system. De har specialiserat sig på förkonfigurerade nätverkslösningar för AV-installationer vilket ger mycket snabbare installation.
ppc.jpg
I över 50 år har det amerikanska företaget PPC tillgodosett marknaden med högkvalitativa komponenter för kabel-TV. De är marknadsledande när de gäller kontaktdon och i deras sortiment hittar man allt man kan önska från kontakter till adapters, skarvar och övergångar. De är dessutom en stor leverantör av filter.
promax.jpg
Promax, med huvudkontor i Barcelona, har mer än 50 års erfarenhet och expertis av att tillhandahålla innovativa test- och mätinstrument inom kabel-TV och fiberoptik. Deras produkter är mycket användarvänliga och de är sedan en lång tid väletablerade på den svenska marknaden.
ripley.jpg
Ripley är ett företag som utvecklar och tillverkar alla slags kabelverktyg avsedda för bland annat CATV, telecom och fiberoptik. De levererar de flesta av våra verktyg för preparering och kontaktering.
samsung.jpg
Samsung är en marknadens absolut största leverantörer av både konsument och PRO tv. De ligger ofta i framkant när det gäller alltifrån nya funktioner och design till utveckling av skärmar. Deras breda sortiment gör att det finns produkter i de flesta priskategorier.
sennheiser.jpg
Överallt där människor uppskattar passionerad inspelning, överföring eller spelning av ljud - där finns Sennheiser. I över 70 år har Sennheiser satt nya standarder inom audio-industrin, med innovativa idéer, nyfikenhet och passion, fortsätter Sennheiser att leverera produkter och lösningar av högsta kvalitet.
sms.jpg
Det svenska företaget SMS är en av Europas största tillverkare av stativ och fästen till platta skärmar och projektorer. De har under senare år även kompletterat sitt sortiment med projektionsdukar. Med inriktning på funktion, säkerhet och design levererar SMS produkter över hela Europa.
spinetix.png
SpinetiX är specialiserade på Digital Signage och erbjuder några av de mest pålitliga och användarvänliga produkterna på marknaden. Deras produkter är intuitiva, professionella och kraftfulla för att tillgodose alla de behov och utmaningar som finns inom Digital Signage. De erbjuder skalbara system från mindre företagsinstallationer och enskärmslösningar till storskaliga installationer på t.ex. offentliga platser och butiksmiljöer.
stealth acoustics.jpg
Stealth Acoustics har utvecklat de mest avancerade "osynliga" högtalare som finns att få tag i. De monteras in i väggen och kan sedan spacklas, tapetseras eller målas över för att ge ett vackert men "osynligt" ljud. Passar för både mötesrum och hemmainstallationer. I sortimentet finns 3-vägs, 2-vägs, singelstereo och subwoofer samt förstärkare.
technetix.jpg
I 25 års tid har det holländska företaget Tratec blivit kända för att tillverka högkvalitativa komponenter för kabel-TV nät. Tratec är det marknadsledande fabrikatet på passiva don och används som referens av alla konkurrenter. Tratec introducerade förresten F-kontakten i Europa 1978. År 2006 gick Tratec ihop med Technetix - ett av de största företag i Europas för bredband, telecom samt catv tillverkning och leverans.
teleste.jpg
Det finska företaget Teleste är ett välkänt märke inom branschen för antenn och kabel-TV. Som marknadsledande fabrikat i Europa är man idag heltäckande på huvudcentraler, förstärkare och fiberprodukter.
televic.jpg
Televic bildades i Belgien 1946 och tillverkar utrustning för delegat system. Deras produkter återfinns bland annat i europaparlamentet, svenska riksdagen och FN byggnaden i Geneve.
triax.jpg
Triax grundandes i Danmark 1949 och är idag en komplett tillverkare och leverantör av Satellit och Terrest distribution. Deras produktsortiment består av antenner, paraboler, huvudcentraler, förstärkare och fiberutrustning.
wisdom audio.jpg
Wisdom Audio är en tillverkare av estetiska high performance-högtalare. Med sin unika planarmagnetiska högtalarteknik skapar de högtalare med ett diskret utseende för både infällnad och fristående montering, men utan det minsta avkall på ljudkvalitet för krävande film- och musikälskare.
wisi.jpg
Wisi utvecklar och tillverkar elektronisk utrustning för professionell distribution och överföring av TV, radio och datasignaler. Fokus ligger främst på digital distribution via kabel- och IP-TV.
wolfvision.jpg
Som enda europeiska tillverkare är Wolfvision idag "state of the art" på visualizers eller dokumentkameror. Deras R&D-avdelning utvecklar hela tiden nya innovationer för att behålla sin världsledande position och man tillverkar t.o.m. egna kameror. Kvalitet är nyckelordet.
yamaha.jpg
Yamaha är en av världens största tillverkare av ljud- och musiklösningar. De erbjuder kvalitetsprodukter som innehåller både nya och traditionella tekniker samt en raffinerad kreativitet och konstnärlighet. I Yamahas sortiment hittar du allt från högtalare och förstärkare till avancerade mixerbord.