Anna Gullbrandsson

Efter 22 år i optikerbranschen kände jag att det var dags för nya utmaningar i mitt arbetsliv. En öppning på Special-Elektronik dök upp och valet kändes givet då jag hört mycket gott om företaget. Resan började med inventering och lagerstruktur och efter två och ett halvt år fortsätte som teamleader på lagret.

Vad är det bästa med att jobba på Special-Elektronik?
- Jag tror inte att det finns många arbetsgivare som kan konkurrera med Special-Elektronik när det gäller att satsa på sin personal. Vi är ett gäng som trivs ihop och som gillar att vara i farten fast på olika nivåer, vilket supportas av arbetsgivaren. Hur många företag kan skryta med att ha en egen squashhall, biorum, fotostudio och eget musikrum? Många av oss gillar också att delta i diverse sportengagemang med varierande förmåga och resultat.

- Mitt råd till en framtida medarbetare är att om du vet med dig att du har en kunskapsbank som kan bidra till att göra oss till ett ännu starkare team, samtidigt som du är en positiv person med ett stort hjärta och fötterna på jorden så ska du absolut söka dig till oss.

Hur ser dina huvudsakliga arbetsuppgifter ut?
- Min huvudsakliga uppgift är att leda verksamheten på lagret. Det krävs att jag aldrig tappar helhetssynen och ser till att prioritera rätt för att allt ska flyta på.

Namn: Anna Gullbrandsson
Titel: Teamleader lagret
Utbildning: Magisterexamen i företagsekonomi
Hobbys: Fotboll, skidor och gillar att jobba praktiskt, gärna på huset eller i trädgården