Teknikevent 2018

Här kommer du kunna ta del av vår utställning som vi har tillsammans med ca 25 leverantörer som kommer visa nya produkter och tjänster, du kommer träffa härliga kollegor i branschen och lyssna på erfarna föreläsare inom intressanta ämnen.

Många av våra seminariepunkter är kopplade till temat "Framtid och förändring" men du kommer även få en hel del praktiska tips och idéer från våra föreläsare. Vi har ett fullspäckat seminarieprogram så vi är säkra på att det alltid finns något som passar just dig! Seminarieprogrammet är preliminärt och kan komma att uppdateras, vi återkommer med mer information och tider.

Är du intresserad av hur man kan arbeta i lärande miljöer tycker vi att du ska gå vår workshop i Active learning spaces tillsammans med WolfVision.

Se hela programmet här!

Öppettider: 25/9 13.00-17.00, 26/9 08.30-16.00
Plats: Karlstad CCC, plan 3 (Tage Erlandergatan 8, Karlstad)
Kostnad: 990 kr (ex moms) I priset ingår utställning bland våra leverantörer, seminarier, fika, middag + kvällsaktivitet (25/9), lunch (26/9) och trevligt sällskap förstås!

Antalet platser är begränsade och sista dag för anmälan är den 24 augusti.
Vi arbetar aktivt med att få in fler seminarier.

Antalet platser på respektive seminarium är begränsat, först till kvarn. Intresseanmälan till ett seminarium är inte bindande och garanterar inte någon plats utan är endast till för att avgöra hur stor föreläsningssal som behövs.


Deltagare*


+ Lägg till en till deltagare

Här anger du om du t.ex. önskar vegetarisk kost eller om du endast kan delta en dag.


Fotografierna kan komma att användas i marknadsföringssyften samt intern information inom Special-Elektronik.


Observera att du ska få en bekräftelse efter inskickad anmälan. Om inte, vänligen kontakta oss på 054 444 2000.


Kontaktperson
Carl-Fredrik Herö
+46 54 444 2014
@carl-fredrik.hero
Carl-Fredrik Herö