Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-11-28
  • produktnyhet

AirMedia gör det enkelt för alla att ansluta trådlöst

Nu kan vi erbjuda en paketlösning till kampanjpris på Crestrons populära AirMedia för trådlösa presentationer i dina mötesrum. Med AirMedia får du en BYOD-lösning som gör att användare trådlöst kan presentera innehåll från sin bärbara dator, smartphone eller surfplatta via enhetens inbyggda WiFi eller ett externt trådlöst nätverk. AirMedia är lätt att hantera, distribuera och kan diskret installeras bakom rummets skärm eller under ett bord för att skapa en produktiv miljö i t.ex. ett mötesrum, lobby eller lounge.

AirMedias nya tillbehör, AM-TX3-100-I, är en USB-C adapter för trådlösa presentationer, där mötesdeltagare snabbt och enkelt kan dela sitt innehåll från valfri enhet. Det enda som krävs är en USB-C anslutning på enheten och en knapptryckning på adaptern så är du igång, varken app eller mjukvara behövs! Adaptern har dessutom en tydlig indikator som visar när du delar ditt innehåll. För att säkerställa en tillförlitlig trådlös anslutning tillämpar enheterna i AirMedia-serien säkerhetsstandarder så som 802.1x och AES-kryptering.

Paketet innehåller:
AM-3200-WF-I - AirMedia sändare
AM-TX3-100-I - USB-C adapter
AM-TX3-100-CRADLE - Bordshållare för upp till 4 st adaptrar

Just nu har vi kampanj på hela AirMedia-serien, kampanjen är giltig t.o.m. 29 februari 2024, logga in på vår Partnerzon för att se våra kampanjpriser.