Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-05-22
  • produktnyhet

Att mäta är att veta - Missa inte vår Promax-kampanj!

Just nu har vi ett förmånligt erbjudande på Promax mätinstrument HD RANGER ECO. När du köper ett intrumentet så bjuder vi på ett installationskit, TK-87, från Jonard som innehåller kvalitetsprodukter med alla verktyg som behövs för inställningar och felsökning samt en mätkabel av hög kvalitet för att säkerställa en bra mätnogrannhet.

HD RANGER ECO har en snabb spektrumanalysator samt utför mätningar på DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C/C2, analog TV och FM Radio. Instrumentet har en 7” LCD-display i färg samt funktionen Triple Split Display som gör att du kan visa information från tre mätningar samtidigt. Kampanjen är tillgänglig tom. 30 juni 2023. Beställningar görs genom att kontakta någon av våra säljare Ola Petersson, 054-444 2068 Stefan Gustavsson, 054-444 2051 eller maila in din order.

Förutom ett stort sortiment av Promax verktyg och instrument, kan vi på Special-Elektronik erbjuda service och kalibrering av instrumenten.