Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-10-16
  • produktnyhet

Blaze Audios nya högtalarserie Ci - konstruerade för att passa in!

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Den nya Ci-serien från Blaze Audio är en mångsidig högtalarserie som är perfekt för både inom- och utomhusmiljöer. Med sin IP-klassning är högtalarna byggda för att klara tuffa förhållanden och är idealiska för användning i exempelvis butiker, restauranger, caféer och mötesrum.

Högtalarna kommer i tre storlekar och har en triangulär design som gör dem enkla att installera i både vertikala och horisontella hörn. De kan även kopplas samman för att täcka bredare områden på 180° eller 270°. För de som önskar kraftigare basprestanda kan Ci-serien kombineras med Blaze Audios subwoofers C8S och C12S för en ännu mer imponerande ljudupplevelse!

Andra tekniska funktioner:

  • 100/70V-läge och 8Ω-läge för flexibel installation
  • IP65-klassning för utomhusbruk (Ci2 har IP64)
  • Diskret montering och dolda kabelanslutningar för en snygg installation

Läs mer om Ci-serien eller kontakta oss för mer information på order@specialelektronik.se eller 054-444 2030.