Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-08-28
  • produktnyhet

Bli expert på Crestron NVX och AV-över-IP

Äntligen kan vi erbjuda Crestrons utbildning DMC-E-NVX, en helt ny kurs med fokus på NVX, Crestrons lösning för AV-över-IP. För att planera, installera och konfigurera ett AV-över-IP system krävs en grundläggande förståelse för hur nätverk fungerar. Den här utbildningen är till stor del praktisk och här får deltagarna bland annat konfigurera switchar och sätta upp ett system med Crestron NVX, NAX och NUX tillsammans. Kursen pågår under två dagar och är särskilt lämplig för tekniska säljare inom AV, tekniker och lösningsdesigners. Under utbildningen går vi bland annat igenom:

  • DM NVX och punkt-till-punkt-anslutning
  • Översikt över EDID och HDCP, viktiga funktioner inom HDMI-teknik
  • Konfiguration av switchar för DM NVX och DM NAX
  • USB 2.0 och USB HID-distribution
  • Digital Signage med DM NVX

Är du nyfiken på hur de nya NVX-, NUX- och NAX-funktionerna fungerar tillsammans för att skapa en helhet? Ta då chansen och uppdatera dina kunskaper hos oss på något av våra kurstillfällen under hösten. Efter utbildningen kommer du bland annat kunna driftsätta ett AV-över-IP nätverk med DM-NVX och DM-NAX och sätta upp olika lösningar, från enkla punkt-till-punkt konfigurationer till mer komplexa system. Här kan du läsa mer om utbildningen och anmäla dig.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Patrik Lindahl på 054-444 2021.

Plats: Special-Elektronik, Granlidsvägen 85, Karlstad
Datum:
8-9 oktober - FULLBOKAD
16-17 oktober - FULLBOKAD
12-13 november
22-23 januari 2025
19-20 mars 2025

Pris: Kostnadsfritt (ev. logikostnad tillkommer) och lunch ingår samtliga dagar.