Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-09-03
  • produktnyhet

Crestron lanserar HD-EARC KIT: En komplett lösning för hög video- och ljudkvalitet

Förbättra din AV-installation med Crestrons nya HD-EARC KIT en komplett lösning som kombinerar en sändare och mottagare för att smidigt överföra HDMI AV-, eARC- och optiska digitala ljudsignaler över en enda CAT5e- eller kabel.

Högupplöst video: Skarpa bilder med stöd för 4K60-upplösning och 4:4:4, samt HDR-format som HDR10, HDR10+ och Dolby Vision.
Ljudfunktioner: eARC-anslutning som stödjer Dolby Atmos och DTS, plus optisk S/PDIF-ingång.

Kitets HDMI-utgång på mottagaren stödjer eARC, vilket möjliggör ljudåterkoppling från en ansluten display direkt till sändaren, samtidigt som optiska och HDMI-signaler prioriteras efter behov. Detta resulterar i hög kvalitet av både video och ljud med endast en kabel.

HD-EARC KIT är ett utmärkt tillskott till Crestrons produktutbud och den ultimata lösningen för att optimera moderna AV-installationer med hög prestanda. Den kompakta designen möjliggör diskret montering på väggar, tak eller i rack med strömförsörjning via CATx-kabel för enkel hantering och minimal kabeldragning som passar både hem och professionella miljöer.