Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-05-23
  • produktnyhet

Få ett mer personligt smart hem med Crestron Home OS 4

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

I dag är bekvämlighet och effektivitet av smart teknik inte längre bara lyx – det är väsentligheter i privata hem. När vi fördjupar oss i de populära funktionerna i Crestron Home kommer du att se hur denna teknik kan förvandla ditt hem till ett mer komfortabelt, bekvämt och lättnavigerat hem.

Crestron Home representerar det bästa av smart teknik för privata hem. Systemets fokus läggs på användarvänlighet, funktion och integration så att du ska få den bekvämlighet som många drömmer om. Genom att integrera all teknik i ett styrsystem kan du på ett intuitivt sätt få full kontroll över ditt hems många funktioner och öka livskvaliteten med små enkla medel.

Crestron Home OS 4 ger dig mer

Med nya mjukvaruuppdateringen Crestron Home OS 4 kan du enkelt få ditt hem att sticka ut och anpassas efter dig och dina behov. Anpassa rum för rum eller varför inte ett helt våningsplan eller byggnad? Att sömlöst integrera olika system är lätt med Crestron Home och du kan styra alla enheter i ditt hem med en knapptryckning eller via röstkommando, vilket ger en oöverträffad bekvämlighet!

Varje hem och husägare är unik och därför erbjuder den nya mjukvaruuppdateringen ett mer anpassningsbart användargränssnitt. Oavsett om det handlar om att ställa in personliga scener så som belysning, rumstemperatur eller ljudzoner kan Crestron skräddarsy allt för att passa din livsstil och dina preferenser, vilket gör att ditt unika hem verkligen känns som ditt.

Mer kontroll, vart du än är

Med möjligheten att kunna välja mellan surfplatta, smartphone, touchpanel, fjärrkontroll eller röstkommando för styrning och kontroll gör det ännu enklare att integrera med ditt hem. Att övervaka och styra ditt hem var som helst i världen kan inte bli enklare. Justera termostaten, kontrollera dina övervakningskameror eller till och med släppa in en gäst på distans – kontrollen finns alltid nära och ligger i dina händer.

Crestron Home är i ständig utveckling och blir smartare med tiden, så systemet du köper idag kommer bli ännu bättre imorgon! Är du redo att skapa ditt smarta hem?

Kontakta oss för att lära dig mer om Crestrons funktioner och hur vi kan skräddarsy dem efter dina önskemål. För mer information kontakta Oskar Edberg, säljare Privata hem:

Tel: +46 54 444 2064 E-post: oskar.edberg@specialelektronik.se

Se vårt utbud av Crestron Home här.