Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-09-02
  • produktnyhet

Inbjudan till inspirerande event tillsammans med Genexis i Karlstad

Vi vill tillsammans med Genexis bjuda in dig till två inspirerande utbildningsdagar i Karlstad den 18-19 september där vi kommer att fördjupa oss i följande:

Nyheter och framtidsspaning: Upptäck de senaste innovationerna och produkterna från Genexis, och hör deras tankar om vilka trender som kommer att forma framtiden.
Hållbarhet: På vilka sätt Genexis arbetar med hållbarhet och mer miljövänliga lösningar.
PON vs Point-to-Point: Fördelar och nackdelar med olika tekniker inom nätverk.
PON-projektering: Lär dig mer om projektering och planering av PON-nätverk.
Mätteknik och störningar: Vi gästas av en representant från Promax som går igenom hur mätteknik fungerar och hur störningar, till exempel från 5G, kan påverka oss.
Praktiska övningar: Testa mätinstrument och verktyg under praktiska sessioner.

Program och aktiviteter

Förutom att fördjupa oss i ovanstående ämnen, kommer vi också att ha en gemensam workshop där vi utbyter idéer och erfarenheter. Detta ger oss chansen att nätverka och bygga starkare relationer inom branschen. Vi kommer även att få möjlighet att lära känna varandra bättre genom en gemensam middag och en kvällsaktivitet som blir ett trevligt avslut på dagen.

Plats: Special-Elektronik, Granlidsvägen 85, Karlstad
Tid: Eventet inleds med lunch kl.12.00 den 18/9, och vi avslutar med en gemensam lunch dagen efter.
Pris: Kostnadsfritt men ev. logikostnad tillkommer.

Varmt välkomna!

Vi ser fram emot två lärorika dagar i Karlstad och hoppas att du vill vara med oss. Har du några frågor kring eventet eller anmälan, vänligen kontakta Ola Petersson, ola.petersson@specialelektronik.se.