Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-06-13
  • produktnyhet

Microsoft Teams-certifiering till Panasonic Connects populära PTZ-kamera AW-UE4

Panasonic Connects PTZ-kamera AW-UE4 är nu certifierad för Microsoft Teams, så utöver att nyttja kameran till livestreaming eller inspelning så fungerar den nu även utmärkt till Microsoft Teams Room (MTR) system som t.ex. Crestron UC-C100-T eller UC-CX100-T och andra MTR-System.

PAN-AW-UE4 - Har ett vidvinkligt objektiv på hela 111 grader och 4x digital zoom som gör att kameran passar perfekt som en översiktkamera. Scenariot kan vara att en HE/UE20 används mot talare och AW-UE4 som sekundär kamera man kan växla till för att få in deltagarna på plats i bild för att få en bättre digital närvaro.

Kameran är sedan tidigare Zoom-certifierad och har följande anslutningar: HDMI, USB typ C och nätverk med PoE. Bilden kan skickas ut simultant på samtliga utgångar och via nätverk går det att styra dem med bland annat Crestron eller kamerakontroller från Panasonic.