Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-06-26
  • produktnyhet

Ny projektorserie från Panasonic anpassad för edge blend-installationer

Panasonic lanserar REQ12-serien med tre nya 1-chip DLP laserprojektorer: REQ12, REQ10 och REQ80. Med upp till 12 000 lm ljusstyrka, 4K-upplösning och 240 Hz-projektionsförmåga levererar de verklighetstrogna och detaljerade bilder utan synliga pixlar och med minimal fördröjning! Projektorerna har inbyggda funktioner för edge blending där man kombinerar flera projektorer för att få en större bild i t.ex. receptioner, evenemangssammanhang och utställningar hos t.ex. museum. De är även utformade för innehåll med hög bildhastighet och kan kombineras med tillvalet Real Time Tracking Projection Mapping System, för projektion på objekt som rör sig snabbt. Projektorerna fungerar självklart lika bra enskilt i större mötesrum och hörsalar.

REQ12-serien har en ny kabinett med uppdaterat kylsystem och dammskydd som ger en bättre driftsäkerhet och möjliggör upp till 20 000 timmars underhållsfri projektion. Projektorerna har följande anslutningar: Digital Link/HDbaseT, HDMI, SDI och Slot NX för att kunna expandera anslutningsmöjligheterna via instickskort.