Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-11-28
  • produktnyhet

Nya smarta PDU:er med fjärrstyrning och överspänningsskydd för mindre mötesrum

GUDEs nya IP styrda PDU:er (smarta grenuttag) har utvecklats för att kunna integreras även i de minsta AV-miljöerna tack vare sin kompakta storlek. De kan monteras bakom displayer, under bord och i mindre mediamöbler. Med dessa får du möjlighet till proaktiv support genom fjärrövervakning och -styrning, omstart av enheter och uttag samt överspänningsskydd som skyddar mot strömspikar. De har även sekventiell start vilket innebär att den startar igång anslutna enheter en efter en, med några sekunders mellanrum för att undvika för stora strömlaster.

GU-11211 - 2 st IEC-uttag (Kommer i början på 2024)
GU-11411 - 4 st IEC-uttag

Smarta PDU:er är en effektiv, prisvärd och pålitlig investering som hjälper företag och organisationer att hålla nere sina energikostnader genom möjligheten att mäta strömförbrukningen och även schemalägga på/av per uttag. Med en ansluten sensor går det även att mäta och kontrollera rummets eller rackets temperatur, luftfuktighet och lufttryck för att säkerställa rätt klimat. Sedan tidigare finns följande tillbehör. Nyligen lanserades även dessa fukt- och temperatursensorer med löstagbar kabel samt ingång för t.ex. sensor till dörrkontakt eller brandlarm:
GU-7205
GU-7209
GUDEs produkter kan sömlöst integreras med andra tillverkares lösningar som t.ex. Crestron och Domotz. Här kan du se vårt växande sortiment av GUDEs produkter. Ska du till ISE-mässan i Barcelona i januari, missa inte att besöka GUDEs monter i hall 3 #3E820.