Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-02-29
  • produktnyhet

Pearl Nexus - Flexibel enhet för inspelning och streaming

Pearl Nexus är den senaste medlemmen i Epiphans Pearl-familj. Detta är en kompakt inspelnings- och streamingenhet, designad med flexibilitet i åtanke som passar utmärkt i olika ProAV- och utbildningsmiljöer. Pearl Nexus fungerar sömlöst med befintlig AV-infrastruktur för att leverera en överlägsen automatiserad upplevelse när det kommer till inspelning och streaming.

Med ett komplett utbud av videoingångar (SDI, HDMI, USB, SRT och NDI) och professionella ljudingångar (XLR, USB och 3,5 mm), blir Pearl Nexus den mest flexibla streamingenheten i branschen. Pearl Nexus har flera smarta inbyggda funktioner och kan spela in och streama upp till 3 kanaler samtidigt med 1080p-video. Pearl Nexus kommer med en inbyggd 1 TB SSD disk där du kan lagra alla dina inspelningar. Välj själv om enheten ska monteras som fristående enhet eller i rack med tillhörande rackvinklar.

Pearl Nexus är ett perfekt tillskott till övriga enheter i Pearl-familjen: