Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-04-25
  • produktnyhet

Se nya produkter och lösningar från världsledande tillverkare på vårt Teknikevent

Nu är det mindre än tre veckor kvar till vårt Teknikevent och det är hög tid att presentera delar av vår utställning. Här kommer vi, tillsammans med ledande tillverkare i branschen, visa dig våra bästa produkter och lösningar. För oss är det viktigt att tekniken alltid ska fungera och verka som ett stöd för användaren, oavsett användningsområde. Genom att välja teknik av hög kvalitet får du inte bara en bättre användarupplevelse, du får även ökad flexibilitet och funktionalitet med möjlighet till integration med andra system och plattformar. Och det är precis det vill vi visa dig på vårt Teknikevent!

• Vid Crestrons monter demonstreras bland annat deras nya videobar och intelligenta PTZ-kamera, Unified Communication-system för t.ex. Zoom- och Microsoft Teams-rum och smarta lösningar för rum- och bordsbokning. Panasonic Connect visar nya kraftfulla projektorer för t.ex. utbildningslokaler och museum, en PTZ-lineup med tillhörande styrning, spännande AI-keying-funktion samt den Teamcertifierade lösningen för videomöten, PressIT360.

• Runt om i lokalerna kan du se vårt breda utbud av displayer från Panasonic Connect, Absen, Samsung, ProDVX och Optoma, allt från vanliga konferensdisplayer till större LED-väggar. Här får du även möjlighet att se olika typer av LED-tekniker för inom-, utomhus- och rentalinstallationer. Dessutom premiärvisar vi SMS Smart Media Solutions specialdesignade stativ för Absens NX-serie med möjlighet till både enkel och dubbelsidig montering. På flera av displayerna finns interaktiva digital signagelösningar från Wallboard där vi visar hur du på ett kreativt sätt kan väcka nyfikenhet och intresse för olika produkter och budskap.

• Vi älskar förstklassiga ljudlösningar och på det här eventet finns det gott om dem. Här kan du se nyheter och populära produkter från bland annat Fohhn, Bose Professional, Blaze, Crestron, Sennheiser och Yamaha.

• Inom området privata hem visar vi upp det nya gränssnittet för Crestron Home, OS 4, och demonstrerar nya funktioner som inte bara lämpar sig för privata hem utan även andra marknader och Crestron NAX som distribuerar ljud över nätverk. I ett dedikerat demorum hittar du två nya soundbarlösningar från Krix och Wisdom Audio. Här används StormAudios processorer och slutsteg, kalibreringen görs med Dirac ART.

• För dig som är intresserad av att uppleva ett rum med den senaste multikamera-lösningen för högpresterande mötesrum och utbildningslokaler kan vi erbjuda en exklusiv visning av Crestron Sightline. I det här demorummet har vi kopplat upp nio kameror och tillhörande displayer där du kan prova framtidens funktioner för videomöten och presentationer. Demonstrationen kommer hållas fyra gånger under eventet och du hittar tiderna i föreläsningsschemat.

• För området hotell och omsorg kommer du få uppleva de senaste funktionerna från Hibox för både TV, casting och mobila enheter. Vår populära tjänst CareCall möjliggör lättillgänglig anhörigkommunikation direkt på skärmen i rummet för att hålla kontakt med nära och kära samt vårdgivare på ett flexibelt sätt.

• Active Learning Classroom (ALC) är baserat på aktivt lärande och interaktiv undervisning. Med rätt teknisk utrustning kan eleverna arbeta tillsammans i en interaktiv miljö där de kollaborerar och lär av varandra på ett smidigt sätt. WolfVision visar hur det fungerar i praktiken och förklarar dess många fördelar.

Detta och mycket mer kommer du få se och uppleva på vårt Teknikevent! Så vill du hitta ny inspiration till dina projekt eller kanske till och med utforska nya affärsmöjligheter? Då ska du boka in dig redan nu! Utöver en gedigen teknikutställning kan vi erbjuda ett brett föreläsningsschema där du kan välja och vraka mellan intressanta föreläsningar och vi kan garantera att det finns något för alla. Har du inte anmält dig än så har du fortfarande chansen. Vi hoppas att vi ses den 14-15 maj i Karlstad. Anmäl dig här.