Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-06-19
  • pressmeddelande

Special-Elektronik anställer ny säljare i Stockholm med inriktning mot marknaden för privata hem

Special-Elektronik har anställt Oskar Edberg som ny säljare för AV-produkter mot den privata hemmamarknaden. Han kommer vara baserad i Stockholm och blir en efterlängtad förstärkning till företagets kunder och medarbetare.

Oskar har stor erfarenhet av ljud- och bildprodukter och har ett genuint intresse för all typ av teknik. Han kommer senast från HiFi Klubben där han arbetat i 11 år och började som säljare i butiken innan han blev ansvarig för projektavdelningen Custom Install i Stockholm. Där arbetade Oskar med hela försäljningsprocessen, allt ifrån kundkontakt, projektledning, systemdesign, försäljning till orderläggning och leverans. Han brinner för kreativa och unika lösningar, där endast fantasin sätter gränserna, med vetskapen av att alla kan bli påverkade av en häftig upplevelse!

Det absolut roligaste i jobbet är att ge mina kunder en fantastisk upplevelse oavsett om det är ljud eller bild. Jag gillar att vara en del i kundens projekt, gärna tidigt, för att kunna vara med och påverka processen med målet att alltid få ett riktigt bra resultat! Säger Oskar.

På frågan vad hans uppgifter kommer bli svarar han:

Min första och viktigaste uppgift kommer vara att besöka våra kunder, lära känna dem och förstå hur de arbetar. Sen vill jag självklart ta reda på hur jag kan hjälpa dem på bästa sätt för att deras arbete ska bli roligare och mer lönsamt, säger Oskar.

Oskar har tidigare varit kund hos Special-Elektronik och jobbat med många av företagets varumärken. På frågan hur det känns att arbeta på andra sidan av försäljningsledet svarar han:

Det känns jättekul med nya utmaningar och det ska bli spännande att få en ännu bättre kontakt med våra leverantörer för att få möjlighet att lära mig ytterligare om deras produkter. Sen ser jag fram emot att samarbeta med våra kunder för att ta fram lösningar som är den bästa för både dem och slutkunden. Jag hoppas att jag kommer kunna dra nytta av att Special-Elektronik inte bara jobbar med produkter för privata hem utan även har många andra produktgrupper och kompetenser så att vi kan erbjuda riktigt bra och smarta lösningar till våra kunder. Jag märker även att Special-Elektronik arbetar annorlunda då de lägger ner både hjärta och själ i allt från produkter, produktkunskap, support men framför allt är jag väldigt imponerad över allt stöd man får från de olika avdelningarna. Unikt för mig är att det finns en projektgrupp som kan systemdesign, där de ritar och gör dokumentation och att vi erbjuder det som tjänst. Sen får man inte glömma bort att det finns en supportavdelning som inte bara hjälper oss internt, utan även finns som stöd för både kunder och slutkunder, vilket är otroligt värdefullt! säger Oskar.

Med Oskars bakgrund och tidigare erfarenhet från våra leverantörer kommer han snabbt bli varm i kläderna och bli ett bra stöd till våra kunder och kollegor. Vi hälsar honom varmt välkommen till oss på Special-Elektronik!

För frågor gällande AV-produkter till privata hem, kontakta Oskar Edberg på oskar.edberg@specialelektronik.se eller +46 54 444 2064