Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-10-07
  • pressmeddelande

Special-Elektronik ny svensk distributör för Arthur Holm

Special-Elektronik kan nu erbjuda sina kunder produkter från Arthur Holm efter att ha tecknat ett distributionsavtal för den svenska marknaden. Arthur Holm producerar stilrena, flexibla och innovativa lösningar med skandinavisk design för mötes- och konferensrum. De har ett komplett sortiment av bland annat motoriserade, roterbara och infällda skärmar, utdragbara kabellösningar, lyftssystem för mikrofoner och väggfästen.

Med Arthur Holms produkter förvandlas vanliga rum snabbt till fullt utrustade mötesrum med funktionell teknik där dessa har minimal påverkan på rummets estetik. Produkterna förvaras säkert infällda i bordet när de inte används och blir endast synliga vid behov genom en enkel knapptryckning. När mötet är över fälls tekniken automatiskt ner i bordet. Arthur Holms flexibla lösningar bygger på att skapa intuitiva och inspirerande arbetsmiljöer som hjälper till att öka effektiviteten och produktiviteten bland deltagarna.

I många installationer önskar man något som blir ”pricken över i:et” och det är precis vad Arthur Holm adderar, suverän funktionalitet och elegant intryck i varje miljö, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.

Arthur Holm har mer än 40 års erfarenhet av AV-teknik och är i ständig utveckling. De förvandlar teknik till något helt unikt och strävar hela tiden efter att hitta den perfekta balansen mellan prestanda, tillförlitlighet, elegans och diskretion. Varumärket har sitt ursprung i den danska möbeldesignern Jörgen Alex Jensen, som var verksam på 60- och 70-talet. Hans inspiration inom design och ergonomi har fortsatt av hans familj, designkraften bakom produktutbudet av Arthur Holm.

Se Special-Elektroniks sortiment av Arthur Holms produkter här.