Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-06-16
  • produktnyhet

Zoom-certifierade PTZ-kameror optimerade för livestreaming av evenemang och utbildningar

Förutom att nyttja Panasonics PTZ-kameror till livestreaming eller inspelning så fungerar de även utmärkt till Zoom Room System. Kameralinsen på AW-UE20 och AW-HE20 har en vidvinkel på 71 grader och 12x optisk zoom vilket gör den optimal för små och mellanstora mötesrum samt mindre lektionssalar.
AW-UE20 - 4K/25p-upplösning
AW-HE20 - Full HD/50p-upplösning

Samtliga kameror är Zoom-certifierade och gemensamt har kamerorna följande anslutningar: 3G SDI-, HDMI-, USB- och nätverk. Bilden kan skickas ut simultant på samtliga utgångar och via nätverk går det att styra dem med bland annat Crestron eller Panasonic AW-RP60 samt strömsättas via PoE+. Via nätverket går det även att streama i följande format: H.264, H.265, RTMP och RTMPS. Kamerorna finns likt tidigare modeller i vitt och svart utförande. För mer krävande installationer eller större mötesrum, lektionssalar, hörsalar så rekommenderar vi någon av följande kameror:

AW-UE40 - 4K/25p-upplösning
AW-UE50 - 4K/25p-upplösning