Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-09-03
  • produktnyhet

Absen X Serien allt-i-ett LED-väggen du behöver

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

X-Serien är en LED-vägg från Absen med Full HD-upplösning och standard Android 11.0 operativsystem. Den levereras med en fjärrkontroll och är kompatibel med Windows operativsystem genom en extern OPS-dator. Nu är X-Serien också certifierad för Crestron XiO Cloud för hantering, övervakning och driftsättning av Crestron-enheter på distans.

LED-väggen är framtagen för konferensrum, mindre föreläsningssalar eller miljöer där det finns behov för en större skärm med fantastisk bildkvalitet! Skärmen lämnar hela 97% effektiv skärmyta för presentationer, video eller annat innehåll. Med en 160 graders betraktningsvinkel kan alla i rummet ta del av presentationen.

Välj mellan stora LED-skärmar i storlekarna 108", 136" och 163", alla med flip-chip COB-teknologi och möjlighet till IT-Touch. Enkla monteringsalternativ med väggfäste eller golvstativ.

För mer information kontakta Per Alsterdal, per.alsterdal@specialelektronik.se