Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-09-08
  • pressmeddelande

Special-Elektronik anställer Magnus Hagbard som ny säljare för AV-produkter i södra Sverige

Som en del i Special-Elektroniks fortsatta expansion har Magnus Hagbard rekryterats som ny säljare med fokus på AV-produkter. Baserad i Malmö blir Magnus en efterlängtad förstärkning för både företagets kunder och medarbetare. Han har lång erfarenhet av kundkontakt och försäljning från sina tidigare anställningar inom teknikbranschen. Med sitt stora intresse för teknik och kundservice ser han fram emot att bidra med sin kunskap och sitt engagemang. I sin nya roll på Special-Elektronik hoppas han kunna göra stor skillnad.

Jag gillar att arbeta nära kunder och skapa personliga kundrelationer där de kan lita på mig som rådgivare, både när det gäller produkter och projekt. För mig är det viktigt att varje kund får bästa möjliga service och att vi hittar den bästa lösningen för deras behov, säger Magnus.

Magnus är en social person och hans största drivkraft är att försöka förstå kundernas behov och leverera bästa möjliga service gör honom särskilt motiverad att arbeta i en kundfokuserad roll på Special-Elektronik.

Magnus har en gedigen erfarenhet av att arbeta serviceinriktat mot kunder och kommer, med sin bakgrund inom försäljning och sitt stora teknikintresse, att starkt bidra till vårt team i södra Sverige, säger Peter Dahl, gruppchef på Special-Elektronik.

Under sina första veckor kommer Magnus att genomgå flera interna utbildningar för att lära sig mer om de produkter och tjänster som Special-Elektronik erbjuder. Han kommer också att delta i olika event för att snabbt komma in i sin nya roll.

Det känns väldigt spännande att vara en del av Special-Elektronik, det är ett företag som jag upplever som en trevlig arbetsplats med härliga kollegor och fina gemenskap och jag har känt mig väl omhändertagen under min första tid här. Jag ser fram emot att lära mig mer om de olika fabrikaten vi arbetar med och att få möjligheten att träffa branschkollegor och kunder under kommande event under hösten, fortsätter Magnus.

Special-Elektronik hälsar Magnus varmt välkommen och ser fram emot hans bidrag till företagets fortsatta framgång.

För frågor gällande AV-produkter, kontakta Magnus Hagbard på:
E-mail: magnus.hagbard@specialelektronik.se
Telefon: +46 54 444 2058