Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-03-19
  • pressmeddelande

Special-Elektronik är ny exklusiv distributör för Contacta Systems i Sverige

Special-Elektronik kan nu erbjuda sina kunder produkter från det brittiska företaget Contacta Systems efter att tecknat ett exklusivt distributionsavtal för den svenska marknaden. Med deras specifika utbud av lösningar för hörselhjälpmedel med hörslingor, intercom-system för fönster, köhanteringssystem och säkra enheter för ljudöverföring kommer Special-Elektronik att kunna erbjuda ett komplett sortiment av produkter för nya affärsmöjligheter i en växande kategori.

En god ljudmiljö är viktig för oss alla och särskilt viktig för de med nedsatt hörsel. Därför känns det riktigt roligt att vi nu kan erbjuda Contacta Systems produkter som står för hög kvalitet och bidrar till att göra lokaler tillgängliga för personer med hörselnedsättning och att de kan få bättre förutsättningar att känna delaktighet i samtal och sammanhang, säger Håkan Bjuresäter, produktansvarig på Special-Elektronik.

Contacta Systems är idag världens ledande tillverkare av intercom-system för fönster och erbjuder det största och mest omfattande produktsortimentet. Med över 50 års erfarenhet i branschen vill Contacta Systems att deras sortiment ska vara det självklara valet globalt. De är fast beslutna att kunna förbättra livskvaliteten för människor genom att skapa, leverera och stödja innovativa tekniska lösningar för hörselhjälpmedel.

Vi är mycket glada över vårt nya partnerskap med Special-Elektronik. När vi har träffat Special-Elektronik de senaste månaderna har vi mött ett kunnigt team som känner marknaden i Sverige utan och innan och förstår sina kunders behov. Vi känner att det finns en stark synergi mellan oss och är glada över att se en omedelbar efterfrågan från kunder redan vid lanseringen, säger Ran Meyrav, chef för affärsutveckling på Contacta Systems.

Har ni frågor eller vill veta mer om Contacta Systems, kontakta produktansvarig Håkan Bjuresäter.
Tel: +46 54 444 2035
E-post: hakan.bjuresater@specialelektronik.se

Se Special-Elektroniks sortiment av Contacta Systems här.