Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-05-20
  • produktnyhet

Träffa oss på Nordens största mötesplats för handeln och e-handeln

Om en vecka är det dags för Retail Technology & e-Commerce Expo i Stockholm på Kistamässan och vi kommer finnas där! Mässan äger rum den 29-30 maj och är en mötesplats för alla som jobbar med att utveckla framtidens handel, e-handel och digitala marknadsföring.

Kom och träffa oss i monter L25 där vi tillsammans med Samsung och Wallboard kommer visa ett brett utbud av innovativa lösningar mot detaljhandeln som är designade för att förbättra kundupplevelsen och optimera butiksmiljöer. Vi kommer bland annat visa en smart kombination med RFID-sensorer i kombination med Samsung stretchskärm och Samsung Kiosk samt olika tekniklösningar för sensorstyrd interaktivitet. Du kommer även få se en högupplöst 130" LED-skärm från Samsung tillsammans med en innovativ lösning för besökare att interagera med materialet på skärmen. Här finns något för alla!

Öppettiderna för Retail Expo 2024 är:
29 maj 09:00-17:00
30 maj 09:00-16:00

Kom och träffa oss på plats, vi hjälper gärna till och bollar idéer inför era projekt. Anmäl dig här för fritt inträde.