Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-11-03
  • produktnyhet

Världens första kompakta videoswitcher med både Baseband och IP

Panasonic AV-HSW10 erbjuder den enkla, intuitiva manövrering som krävs vid liveproduktion och säkerställer enkel och felfri drift - allt i en robust chassidesign. Förutom 3G-SDI och HDMI stödjer AV-HSW10 NDI, SRT och många andra IP-överföringsstandarder för att passa moderna produktionsbehov inom video. I kombination med Panasonics PTZ-kameror skapar det ett enkelt IP-baserat videoproduktionssystem. Den stödjer också RTMP för direkt uppladdning till streamingtjänster och USB Video Class för kompatibilitet med t.ex. Teams och Zoom. Systemet kan justeras baserat på den specifika plattformen och platslayouten, vilket möjliggör enmansoperation från produktion till distribution.

Huvudenheten har knappar och en fader - inspirerad av sin föregångare, AW-HS50, och har förbättrats för ännu bättre funktionalitet som är avgörande för högkvalitativ videodistribution. Swithern har MultiViewer-utgång via HDMI, vilket gör att upp till 16 källor kan visas på en enda skärm.

Just nu har vi kampanj på en paketlösning med AV-HSW10. Logga in på vår Partnerzon för att ta del av våra kampanjer.