Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2024-09-20
  • produktnyhet

Vi har Sennheisers nya TeamConnect Bar i lager redo att skickas!

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Uppgradera ditt mötesrum med detta allt-i-ett-konferenssystem TeamConnect Videobar från Sennheiser, som finns i två storlekar: Medium som är perfekt för medelstora mötesrum och Small för de mindre mötesrummen. Oavsett vilken storlek du väljer, får du kristallklart ljud och en 4K Ultra HD-kamera med smarta AI-funktioner. De är enkla att installera via USB och designade för att möta kraven i moderna mötesrum och ge sömlös integration med olika mötesplattformar.

TeamConnect Bar erbjuder flexibla rumsuppsättningar med inbyggd Dante-port för extra mikrofoner och möjlighet att lägga till en extern USB-kamera för bredare täckning. Fjärrhantering via Sennheiser Control Cockpit gör integrationen smidig. Certifierad för Microsoft Teams och Zoom Rooms.

Läs mer om produkterna här.