Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-12-15
  • produktnyhet

Vi guidar dig rätt på ISE i Barcelona

Den 30 jan-2 feb är det äntligen dags att besöka ISE, AV-branschens viktigaste mässa, som för tredje året arrangeras i Barcelona. Den här gången firar mässan dessutom 20-årsjubileum och det vill du inte missa!

På ISE har du chansen att träffa alla leverantörer under samma tak, se deras nyheter och nätverka med branschkollegor från hela världen. Vi kommer självklart vara på plats och vill att du ska få ut mesta möjliga av mässan. Därför erbjuder vi, precis som tidigare år, möjligheten att boka in en privat guidad tur för dig, dina kollegor och kunder. Här väljer ni själva vilka leverantörer ni vill besöka och specifika produkter ni vill veta mer om.

Mässan kommer hållas på Gran Via som är en del av mässbyggnaden Fira de Barcelona. Här finns flera stora mässhallar att orientera i bland alla utställare så för att göra det enkelt för dig har vi gjort en karta över våra leverantörer som ställer ut på mässan som du kan skriv ut och ta med dig.

Har du inte redan anmält dig till ISE så kan du göra det här. Notera att du sen måste ladda ner den officiella appen för att få din elektroniska biljett. Vi ser fram emot att träffa dig på plats i Barcelona!